Fredags mys

Hej på er alla fina förlåt att jag varit frånvarande från bloggen i dag. Jag har varit med mamma i dag på bingo vilket jag tycker är jätte roligt att komma ut lite. Kände att jag behövde de på grund av att jag började få tryck över bröstet. Så jag åkte med mamam på bingo där jag van. Vilket jag tycker är väldigt roligt. I helgen ska vi vara hos mamam och bara mysa Så i kväll ska vi bara ha tacko mys och se en bra film vad ska ni göra

0 comments / Add your comment below

  1. Vad roligt att du träffade din mamma och vann på bingo. Vad vann du för roligt? Tacos är ju så gott. I kväll blir det att se på hockey

  2. tacomys gillar vi
    ja men va roligt me bingo då man vinner ja vann förra mån .
    hoppas ni fått en jätte mysig kväll här är lets dance nu
    kram fin lördag

  3. Du behöver inte be om ursäkt att du inte bloggat. Mysigt att få vara med din mamma och sedan äta tacos. Hoppas att trycket över bröstet har släppt.

  4. Grattis till vinsten. Följde med min moster ibland på bingo som liten, men har inte spelat sen dess. Många pratar om bilbingo, men har aldrig testat.

Kommentera