Fotografering

Godmorgon alla fina just nu har jag en väldigt jobbig perjod med ångest som är riktig jobbigt men hoppas det snart är över. Det som hjälper mej väldigt mycket när jag har dom här perioden är att fotta och ta långa promenader.
Det jälper mej ganska mycket så jag får lite annat att tänka på. Det jobbigaste när jag får det så vet jag inte hur länge det stannar så försöker att ta mej ut minst en gång om dagen. Men hoppas ni får en super fin fredag har ni några planer?

0 comments / Add your comment below

  1. Vilka fina bilder.
    Skönt när man hittar saker som kan hjälpa till när man inte mår bra. Håller med om att fotografering är så rogivande ❤ Hoppas du snart mår bättre ❤

  2. Det är så jobbigt med ångest. Hoppas att det snart går över. Vad bra att du har hittat ett sätt att hantera det i alla fall. Underbara bilder. Jag hade också en period i min läkninsprocess då jag mådde bäst av att leta efter det vackra i världen. Och naturfotografi är ju ett jättebra sätt att göra det på.

  3. åh vad mycket fina bilder du fick, åh så bra du hittat något som lindrar för dig ångest är verkligen inte lätt saker att ha att göra med du gör det så bra vännen <3

  4. Vad tufft för dig att ångesten är så ihärdig. Men du vet ju att det drar över förr eller senare. Bra att du har hittat nycklar som får det att kännas lite lättare!

  5. Ååååh syrener, som jag älskar dom! Vilka fina bilder du fått till. Tror att strategin att ta dig ut varje dag är superviktig när det gäller ångest.

Kommentera