Första augusti idag, hur känns det för dig

Godmorgon alla underbara vänner i dag så har underbara Madeleine startat en bloggutmaning i augusti som jag såklart vill hänga med på in och kika på hennes utmaning bloggutmaning. Första augusti för mej känns som att hösten är på väg och skolorna och jobb drar igång igen. Sedan så har jag och A varit tillsamman i hela fem år vad tiden går fort. Augusti är en månad då jag verkligen börjar att se fram emot saker som händer i vår lilla stad. Hamnkalaset är nu på fredag här i Åmål då det är artister som Eric Saade och petar Marklund bland annat så det är kul att gå på. Sedan kan man börja att tända lite värmeljus på kvällarna känns så otroligt mysigt. Fast nu i augusti så är det ju dock ganska varmt nu mera. Har ni något speciellt datum i augusti som betyder lite extra för er <3. Förövrigt så har jag tagit mej en lång sovmorgon förkylningen är på övergång. känns skönt att den inte är långvarig iallafall. I dag så har jag inte något att göra förutom att vila lite och se någon film eller lyssna på podd det är det bästa när man är sjuk. men först blir det kaffe och lite frukost.

0 comments / Add your comment below

  1. Håller med dig om att Augusti känns som slutet på sommaren och starten på hösten. Och det tycker jag är fantastiskt! Jag tycker verkligen om den här månaden när allt går tillbaka till en fin vardagslunk och det blir mörkare igen. Kram!

  2. Jo så är det juh , många börjar ju skolan osv så det e ju jättebra att ställa om rutinerna . Det gjorde jag innan jag började jobba

Kommentera