En tripp till

Godmorgon alla har ni sovit bra?. Jag är uppe tidigt i dag och har åkt till min mamma för att hon ska köra mej till göteborg då jag ska till tandläkaren. Jag tycker inte alls om att gå till tandläkaren jag har ganska mycket tandläkar skräck. Men nu ska jag dricka lite kaffe och sedan äte frkost. och hoppas värkligen att det här ska gå bra .

April utmaningen: Brukar du mangla dina lakan? Jag brukar inte mangla mina lakan jag brukar för det mesta lägga dom i tork tummlaren. Tycker att det är mycket smidigare tror inte jag har manglat någån gång. Men hur gör ni?

0 comments / Add your comment below

  1. Hoppad att det går bra hos tandläkaren i dag. Tråkigt att du har tandläkarskräck. Manglade lakan är väldigt skönt att sova på.

  2. Hoppas det går bra hos tandläkaren trots skräcken! Och gällande lakanen så brukar jag bara hänga dem på tork. Jag vet dr som brukar stryka dem men det skulle jag aldrig orka haha

  3. Jag har manglat lakan på jobbet men här hemma hos mig har jag ingen mangel. Jag stryker knappt. Bara om det ska vara något särskilt. Typ en finskjorta. Hoppas att det går bra hos tandläkaren. Inte kul att gå dit när man har skräck för det. Ja, inte annars heller såklart.

  4. Hoppas besöket hos tandläkaren går bra och att skräcken försvinner Haha mangla? Stryka lakan? Vad är det ens? in i torktumlaren och på sängen bara. Sover lika bra oavsett ju

  5. Har ingen mangel längre, Hade förr en liten mangel, Var bra när barna var små. fördelen med manglade lakan och dukar är att de tar mindre plats i skåpen och håller längre

Kommentera