En tid är bokad

Godmorgon alla sitter hemma hos min mamma i skrivande stund. I morgon så är det dax för tandläkaren i gen så vi ska åka till Göteborg. I dag fick jag reda på att jag ska till hjärtmotagnin. Jag tycker att det är bra att få reda på det redan nu. Jag är alltid lite nervös när jag ska in på dom här kontrollera men jag hoppas värkligen att det ska gå bra och att klaffen sitter som den ska. Det är skönt att veta att alt ser bra ut. Nu är det snart fyra år sedan min klaff sättets in och jag mår bra så jäkla skönt att jag kan gå på promenader och inte bli anfåd. Så att jag hoppas att jag kan träna upp konditionen innan deta läkar besök?, skulle ni vilja ha ett inlägg om min hjärtoperation ett helt inlägg

0 comments / Add your comment below

 1. Hej! Min sambo har också opererat hjärtat fyra gånger när han var liten, både kammare, aortan och klaffar. Vill gärna läsa ett inlägg om din op.

 2. Förstår att det är lite pirrigt ! Men kommer nog gå kanon på läkarbesöket ! Jag skulle gärna vilja läsa ett inlägg om operationen

 3. Kan tänka mig att du känner så men ändå bra med kontroller eftersom. Minns att min farfar oxå bytte klaff men han var väldigt gammal då och eftersom han var ute och gick så mycket så gick bytet av klaffen mycket bättre. Så att ha bra kondition är bra!

 4. Önskar dig lycka till hoppas det går bra på mottagningen, läser gärna ett inlägg om operationen. ha en fin dag kram

 5. Det kommer säkert gå bra hos tandläkaren i morgon. Det vore intressant och läsa om din hjärtoperation. Hoppas att det går bra även där

 6. Jag förstår att du är nervös och håller tummarna att det ser bra ut. Så skönt att slippa vara andfådd. Jag läser gärna mer om din operation.

 7. Wow… häftigt att du har fått en ny klaff.
  Jag är så otroligt impad över hur mycket läkarna kan!
  De förtjänar verkligen sina löner och lite till!!!

  Jag vill jätte gärna läsa mer om din operation!!
  Ser fram emot ett sånt inlägg.

  hoppas du får en fin kväll,
  kramkram

 8. Förstår att du blir nervös inför kontrollerna men det är ju dom sagt ”bara” kontroller så det är ju för att det inte ska bli något allvarligt som man gör dem. Försök att se till det positiva så kanske nervositeten släpper lite☺️

 9. Det här måste jag ha missat helt! Vore jättefint att få ett helt inlägg om det.
  Jag lider av en förtjockad hjärtvägg och är just nu på transplantationslistan för ett helt nytt hjärta.
  Jag håller tummarna för dig ❤️

 10. åh har du oxå saqtt in en klaff. min syster son har en klaff fick redan då han va ssex år o nu ett byte igen då han va 15 som gick bra. så tror han blir 19 i år så då är det ju typ samma somm dej <3 skönt allt är bra ändå o bra att kolla klaffen som den ska va

Kommentera