En sommarplåga som jag är så trött på

En sommar ploga som värkar spelas varje  sommar är sommartider med gyllene tider. Jag är så. Otroligt trött på att höra den låten vart man en kommer när folk har semester så är det den som domenerar. Tycker den va bra dom fösta gången man hörde på dom men inte när det ska spelas flera gånger av samma. För mej har den här blivit en riktig ploga på sommaren. Är ni trötta på en låt som ni har hört flera gånger?

0 comments / Add your comment below

  1. alltså just den låten gillar jag fortfarande men Molly Sande’ns ”sand” har blivit totalt sönderspelad i radio och många med den. Byter kanal när den dyker upp.

  2. Gyllen är och kommer alltid vara sommar för mig. I soomar kommer jag både höra och se dem vid flera tillfällen eftersom maken är deras ljudtekniker över sommarturnen

  3. Jag är också trött på den låten faktiskt. Man har ju hört den så himla ofta så inget som jag själv spelar

Kommentera