En sommarhit jag fortfarande tycker om

Godmorgon alla mina fina vänner! Jag är med i Madeleines bloggutmaning som hon har på sin blogg tycker ni med ska haka på. Bloggutmaning

En sommarhit jag fortfarande kan lyssna på är Avicii – ”Wake me up” från sommaren 2013. Jag tycker att den är fortfarande lika bra som när den släpptes. Jag lyssnade konstant på den här låten hela den sommaren. Mins att folk i staden åkte runt i bilar och spelade den förfulat. Tror dom flesta student flak spelade den med. Tycker att det är så roligt att man kan koppla i hopp en låt med en sommar nostalgi tycker jag. Har ni någon bra sommar hits ni mins?

0 comments / Add your comment below

  1. Jag var tvungen att gå in och lyssna vilken låt det var. Är totalt hopplös på att komma ihåg låtnamn. Ha ha ! Ja, den är riktigt grym.

Kommentera