En sådan midsommar

​Hej på er alla underbara! den här midsommaren blev inte riktigt som planerar. Planen var att vi egentligen skulle göra något roligt i dag men så blev det inte. A började att må dåligt redan i går när han skulle till jobbet. Började att känna sej lite febrig och sjuk. Väl hemma i från jobbet såg han inte alls pigg ut och i dag har han feber. Jag själv börjar få lite ont i min hals så känner mej inte så taggad på midsommar i dag.  Jag sov verkligen länge i dag kände verkligen att jag behövde de har inte fått sovit bra några nätter. Jag har legat i soffan mest hela dag är så glad över att jag blev sjuk efter tandläkaren och inte före. Mitt tandläkar besök gick bättre en vad jag trott hade lite plack och tandsten det var allt. Men tandläkaren rekommenderade mej att använda en tandborste i från   oral-B så en sådan införskaffade jag mej i går.  Hoppas ni andra firar en riktig härlig midsommar i dag 🙂 själv ska jag bädda ner mej i soffan i gen och kolla på d play. Kollar på en man och hans fruar hehe härligt tidsfördriv. 

0 comments / Add your comment below

Kommentera