En mysig helg

Hej på er alla fina! Min moster kom på besök i går så vi har tillbringat dagen hemma hos mamma. Det är verkligen så otroligt varmt just nu så det går knappt att vara ute. Har suttit på mammas baksida och solat och haft det trevlig. Vi är nyss hemkommen nu och jag har lagt mej framför teven. Orkar knappt vara ute längre känns som att jag börjar att bli lite täppt i mässan hur har eran helg varit?. Min helg har varit jätte trevlig. varit på stan och fikat och almen myst nu blir det att sätta sej vid fläkten och lyssna på nån podd och dricka ramlösa <3 puss på er 

0 comments / Add your comment below

  1. Åh vad mysigt att bara få umgås och mysa med mamma och moster! Vi har det också sjukt varmt så att ligga bredvid en fläkt och göra någonting mysigt är helt rätt plan! Kram!

  2. Det är verkligen outhärdligt ute när det är såhär varmt! Idag har jag tvingat mig ut men igår låg jag bara inne bakom persienner hela dagen.

Kommentera