En liten ny

I går var ju jag med mamma i vännersborg där hittade jag den här sötisen som fick följa med mej hem. Tycker den passar till vilken outfit som helst. Jag har nog aldrig äkt en sådan liten väska innan men det är praktiskt om man ska ha med sej lite bara. Ska just nu i väg en sväng till säffle med Mamam och en släkting sedan så ska jag träffa en tjej kompis☺️ vad ska ni göra under dagen?

17 comments / Add your comment below

  1. Men vilken snygg väska du hittat! Perfekt med en liten när man inte behöver ha med sig så många grejer. Mina planer för dagen är att jag ska träna, göra något med barnen och kanske gå på fotboll med maken.

  2. Vilken snygg! Har också varit lite avig mot mindre väskor men det är faktiskt skönt ibland när man inte behöver så mycket.
    Idag blir det mest häng med familjen. 🙂

  3. Vilken fin väska! Håller med om att den passar till allt. Ibland är det skönt med små väskor så att man inte släpar runt på mer än just det man behöver.

  4. så praktiskt med en liten handväska . lite olika storlekar på handväskorna är ju bra så man har ett för varje tillfällen :). tror dock jag bara har en just nu. och den är kanske mitt i mellan stor och liten XD

Kommentera