En härlig dag

I dag började dagen med dåligt väder regnet bara öste ner men det blev bättre framåt eftermiddagen. När det slutat att rengna lite så gick jag ner till min släkting för att ta en kopp kaffe. Då var vädret helt okej. Det har pendlat hela dagen genom att vara varmt och kallt. Gick senare till A mamma och vi gick sedan och tog en fika innan hon skulle fixa ett nytt lägg.

Dom har väldigt gott kaffe på Josefins kök jag brukar nästan alltid ta caramell tycker det är godast. Och en morots kaka till den är värkligen hur god som helst mumms.

Sedan träffade vi en kompis på stan så hängde med han och tog en pitzza och sedan så gick jag och A mamma upp till henne för behövde lada mobilen. Sedan han jag även ta lite fina bilder på stan i dag tycker det är så fint nu när dom har börjat att plantera lite på stan.

Jag tycker att det här ser så fint ut så jag längtar värkligen till sommaren. Hoppas bara att det kan bli varmt ute och att vädret slutar att pendla så som det gör. Nu ska jag alldeles strax försöka sova en stund ska ringa komunen tidigt så får ställa alarm. Hur har eran dag varit?

0 comments / Add your comment below

  1. Va myssigt att bara kunna gå till sin släkting sådär önskar jag kunde men mina bir i USA så det skulle ju aldrig kunna gå att gå dit

  2. Åh så gott med kaffe det låter. Regn låter lite trevligare än här där vi haft små snökorn under dagen. Gick från vår till iskallt, men är väl aprilvädret som kommer nu i maj istället.

Kommentera