Det gick så där

Jag måste bara få klaga lite nu. Jag va framme i Göteborg då jag åkte lite tidigare det är endå tjugo mill nästan fram och tillbaka. Men väl framme så ringde jag tandläkaren och frågad angående min medicin jag måste äta. När jag väl får tag i dom så visade det sej att hon jag skulle till va sjuk. Så himla tråkigt då jag redan tagit pencelinen och allt va klart. Men så kan det gå men jag tycker att jag borde att jag skulle fått ett sms eller liknande. Så nu sitter jag i bilen på väg hem. Ska in och köpa en kaffe nu och sätta mej och avnjuta vädret i Göteborg

0 comments / Add your comment below

 1. Men vilken jäkla stil. Varför skickade de inte sms eller ringde, det är ju prio när någon som arbetar med patienter är sjuk. Man ska ju inte behöva åka i onödan

 2. Dålig stil att dom inte kunde ha hört av sig på morgonen. För att dom borde ju ha vetat det tidigt. Men hoppas att du fick en bra dag ändå.

 3. Det var ju dålig stil i och med att du måste åka så långt, kunde i alla fall ha skickat ett meddelande :/ Förstår att det kändes pyrt!

 4. Jag förstår att du vill klaga lite.

  Jag tycker också det var dålig stil av dom som inte skickade sms eller ringde. Skicka räkningen på både tåg och mat till dem tycker jag.

 5. sånt ska ju meddelas vilken otur.
  Hoppas du njöt av det fina vädret idag – det var verkligen underbart
  kram

 6. Så typiskt, en kan ju tycka att de borde höra av sig så snabbt de kan. Särskilt om de vet om att medicin är inblandat eller att man har lång resväg..

 7. men åhh nä fy va dåligt du ska nästan kräva gratis nästa gång dålig stil tycker ja de vet kanske du åker o sen skulle ta pencilin dålig stil tycker ja

Kommentera