Det går framåt

Godmorgon alla fina vänner hoppas ni får en bra början på er fredag. Mår lite bättre idag måste jag säga känns inte så tungt idag vilket är så skönt. Jag förstår lite mer nu varför jag är som jag är viket  är väldigt skönt. Just nu ska jag jobba med mej själv och fortsätta att gå i terapi som jag gör nu. Jag ska göra allt jag kan för att må bättre. jag har orkat att byta gardiner idag ett stort steg för mej. Så idag tänkte jag gå och pyssla här hemma då då A jobbar halv dag. Blir att kolla någon film när han kommer hem vädret är dåligt som vanligt. Har ni några planer.? Själv ska jag sätta mej med min mår bok och lyssna på en podd  och bara ta det chill. behöver det efter dom här hemska dagarna.. på måndag ska jag unna mej en runda på stan <3 tycker jag att jag är värld 🙂 stor kram på er <3

20 comments / Add your comment below

  1. Vad skönt att du mår bättre idag och att du känner att det går framåt. Bra att du orkade byta gardinerna. Alla steg hur små de än kan verka vara är ett steg framåt. Kämpa på. Mina planer för dagen är att plugga.

Kommentera