Den är tillbaka

Det var ganska länge sedan jag hade en ångest attack. Men i natt så slog det över jag har haft Små stikade känslor vid bröstet hela natten och lite jobbigt med andningen. Jag vet ej hur det här började i gen men natten har varit dålig förlåt på förhand för sådana tråkigt inlägg. Jag åkte hem till mamma på morgonen och vi är nu påväg till säffle för att hon ska på dollar stor.

Det känns skönt att få koma ut när jag mår så här i bland men får försöka komma med någåt roligare inlägg senare under dagen

0 comments / Add your comment below

  1. Men hualigen för dessa ångest attacker. Lider verkligen med dig. Hopps att den snart släpper och det dröjer länge innan nästa kommer, allra helst hoppas jag att du blir kvitt det helt och hållet.

  2. Vad skönt att få komma iväg och göra någonting och att det fungerar för dig. Ångest är absolut inte roligt och jag hoppas du mår bättre snart

  3. Jag vet precis vad du går igenom. Jätteskrämmande och jobbigt med ångest. Jag miste min farmor och morfar förra året inom loppet av 5 månader. Jag satt hos dem båda och nu har jag så mycket ångest/dödsångest. Hoppas du mår bättre snart. Kram Jenny

  4. Det är extra jobbigt när ångesten kommer tillbaka efter att ha varit frånvarande ett tag. Det är som att den är större och starkare då. Men jag tycker att det är bra att du ska ge dig iväg ut så att du får tänka på annat. Kram!

Kommentera