Blir det en bra dag

Hej på er alla fina jag har nyss vaknat till med en kopp kaffe. Suttit vid datorn en stund och kollat in bloggar och betalat räkningar. Det är det absolut tråkigaste med att vara vuxen och betala räkningar och så hehe. I dag är mina planer att jag ska ner till stan och se om jag hittar en vår jacka eller om jag beställer på nätet om ni vet vart dom har snygga jackor säg gärna till. Sedan ska jag ner och se om jag hittar något bra schampo köpte ju ett föra månaden men min hårbåten blir så torr av det har aldrig upplevt det förut.

April utmaningen :
Är påskmust och julmust samma sak? Om jag ska vara ärlig så känner jag inte någon större skillnad på varken julmust eller påskmust. Känns lite som att det är samma sak fast dom har bytt etikett på dom typ . Känner ni någon skillnad på dessa två?

21 comments / Add your comment below

 1. Vad roligt att du ska köpa en ny jacka, hoppas att du hittar någon fin. Skönt att du har betalat räkningarna redan nu. Att hitta rätt schampo är inte lätt, hoppas att du kan få lite hjälp med de 🙂

 2. Jag vill också köpa en ny jacka men tycker det är så himla svårt att hitta rätt :/ Får se om jag hittar en idag när jag ändå ska till h&m! Ha en bra dag 🙂

 3. Om jag skulle få ett glas av varje must bredvid varandra…… ja då känner jag stor skillnad. Julmust är oftast sötare men det skiljer ju så klart mellan olika bryggerier.

 4. Ang påskmust och julmust. Båda smackar skit och de är exakt samma sak bara olika etiketter. Maten är exakt samma oxå. Så enformigt och tråkigt

 5. Haha jag känner ingen skillnad på dom två drickorna faktiskt! Jag tycker att det är en riktigt skön känsla att betala räkningar, visst det är verkligen inte roligt men haha 🙂

 6. Jag tror det är samma, bara bytt ut etiketter.

  Schampoo är så svårt, jag har mild seborre i hårbotten och måste tänka på vilken schampoo jag ska ha. Det där med att betala räkningar är en av det absolut tråkigaste man kan göra men det känns skönt när det är färdig.

 7. Det är inte kul att betala räkningar men skönt när det är gjort. 🙂 Julmust och påskmust tycker jag smakar precis likadant. Om man skulle ställa två glas bredvid varandra utan att jag visste vad det var så hade jag inte känt någon skillnad.

 8. Det pratade min son om idag, han ville inte bli vuxen för då måste man betala räkningar, åka till jobb och skjutsa barn. Haha
  Ja, tänk om man slapp så skönt det skulle vara. ❤

 9. Så bra att du hittade någon jacka, jeansjackor är ju dessutom sååå fina! Och att få sällskap av ”svärmor” kan ju bara ha förgyllt din dag ännu mer.

Kommentera