Blev en bra dag

Dagen började med att regnet värkligen öste ner så mycket det bara gick så jag satt inne och kollade på serier en bra stund. Sedan vid elva bästeme jag mej för att gå ner till min släkting och dricka lite kaffe. Jag blev kvar där nån timme sedan blev jag så hungrig att jag tog en luch vid två.

Jag försöker att äta nyttigt så det blev snitsel och klyfft potatis det var super gott.  Väntade i stan så att A skulle sluta och då började regnet värkligen att ösa ner i gen. Men jag gick till ett fik och satte mej tills det slutat att rengna.

Tycker det var ganska mysigt. Men jag ringde mamma och höra om  hon kunde hämta oss och det kunde hon. Så vi åkte med henne en sväng till säffle. Vi har varit hemma en stund nu A grejar med datan och jag ska lägga mej i sängen och spela lite con master. Har varit en helt okej dag måste jag säga men vädret är så jobbigt med sina växlingar önskar det vore sommar och varmt varje dag

0 comments / Add your comment below

  1. Så bra att du tog dig ut ändå även om vädret överraskade dig lite där. Den där schmitteln så riktigt god ut, det får nog bli schnitzel till mat här hemma imorgon!

Kommentera