Blåbär och banan

Hej på er just nu ligger jag i soffan och försöker smälta maten. Min dag hittills har varit väldigt bra måste jag säga. Mamma ringde mej runt nio och undrade om. Jag ville följa med på bingo och självklart ville jag det. Vi satt på bingon nån timme sedan åkte vi vidare till dollarstor. I dag hittade jag inte någåt där tyvärr. Men jag testade den här nya festisen i dag och ja jag vet inte vad jag sla tycks men inget jag kommer att köpa i gen. Nu ska jag ligga och vila en stund och se dom avsnitt av riverdale jag har missat. Svaren på frågestunden kommer upp i morgon

22 comments / Add your comment below

 1. Brukar få testa många sådana där olika smaker på grund av mitt jobb och jag avskyr verkligen varenda en. Haha! Tror att jag är lite kinkig för den konstgjorda smaken

 2. Jag var så hypade över dem när jag såg att de hade kommit så letade länge och väl innan jag äntligen fann dem på Gekås. Testade denna och den med kokosnöt och melon och jädrar vad vidriga dem var.. Jag brukar tycka om de mesta i dryckesväg, iallafall inom festis/läsk/energidricka men dessa var verkligen hemska..

 3. Va kul med bingo… jag älskar bingo (men det vågar man knappt säga för då kallas man ju tant).

  Det låter som en konstig kombination med blåbär och banan tillsammans. Jag skulle knappt våga prova den… men så gillar jag mest drycker med kolsyra i.

  kram kram

 4. men den har jag aldrig druckigt .
  ja både bingo o dollarstore är ju skoj men ja dollarsor hittar man mycket men allt är inte billigt utan en del saker tycker jag är för dyra där oxå

 5. Jag tittar också på riverdale, gillar du serien?
  Jag är inte säker på vad ska tycka, blev så komplicerat med träkungen som springer omkring. Tyckte nog säsong 1 var bäst.

Kommentera