Bio mys

Godkväll alla fina jag är nyss hemkommen från bion jag  och A har varit och titta på nya  Godzilla II: King of the Monsters. Den var helt okej tyckte jag men om jag ska vara ärlig så är det inte en film som jag kommer se om.  Har just sätt på en ansiktsmask och ska snart hoppa in i duschen vad ska ni göra?

0 comments / Add your comment below

  1. Här blir det att ta det lugnt hela helgen mer eller mindre. Har varit så mycket sista tiden att det känns som att tankarna behöver landa lite innan man fyller på med nya intryck. Vilken typ av filmer gillar du annars?

  2. Låter ju supermysigt att gå på bio, längesen jag gjorde det nu faktiskt. Iom att jag är gravid så måste ja ju kissa hela tiden, blir lite jobbigt på bio

  3. Jag har hört både bra och dåligt om man nu får säga så men om den filmen. Tror dock inte att den är något för mig men att gå på bio är ju alltid mysigt.

Kommentera