Behöver en paus

I dag känner jag att jag behöver en paus från att dela bloggen ett tag. Ska jag vara ärlig så känns det mer som att jag bloggar bara för att jag måste blogga och så vill jag inte ha det. Jag vill känna att jag får det inom mej man behöver bara landa i bland. Just nu känns det som att allt är kuse i mitt liv känns tråkigt när det är så. Jag blev kontaktat av fina Anna von porat som håller på att jobba med en ny blogportal som jag ser så i fram emot. Det känns som att det här är början på något nytt både för mej och bloggen !. Jag är en Persson som alltid vill vara på den säkra sidan men det går inte alltid så ser det här med bloggen som en möjlige med. Jag har en underbar vän som verkligen kan ta ner mej på jorden när det behövs jag är en Persson som helt ärligt vet varken ut eller in. Jag började att blogga bara för att få skriva av mej som en dagbok ungefär. Jag har varit lite här och där i bloggvärden men aldrig stannat på samma plats om ni förstår hur jag menar. Jag gör det jag tycker är bra för stunden både bra och dåligt. Det har nog med mej som Persson att göra men delvis med hur jag är som Persson. I dag när inte alla tankar är på plats känner jag att jag behöver en promenad just nu. Så ska ta på mej skorna sätta i ett par hörlurar och ta mej ut på en långpromenad. Innan jag börjar att ställa mej och städa. Hoppas ni får en bra forsat dag massa kärlek!

12 comments / Add your comment below

 1. Helt rätt, ta en paus när du känner att det behövs. Jag har bloggat på olika portaler i över tretton år, man ska göra det man känner för☺️♥️

 2. Du är inte ensam om att känna så.
  ibland har man bloggtorka, man vill inte missa läsare, man vill att folk ska återkomma. jag har börjat göra så att jag enbart bloggar när jag har tid och lust familjen går först. ja det riktiga livet.
  Hoppas du fick dig en skön promenad. kram

 3. Då gör du helt rätt med en paus, vi alla kommer vänta på dig 😀
  Jag tog själv en lång paus på över 6 månader och de e de bästa jag har gjort faktiskt när de gäller bloggandet

 4. Viktigt att ta en paus från allt om man inte känner att det funkar. Oftast kommer inspirationen tillbaka och man tycker det är kyl igen. Ta hand om dig ❤

 5. Så tråkigt vännen men jag förstår dig till 110% och det är ett riktigt klokt beslut, man ska må bra av att blogga och göra det för sin skull❤️ Ta hand om dig, vi finns alltid kvar här!

 6. ja man ska ju blogga för att det är kul, inte för att man måste. När ja kom in i det tänket tog jag en lite pause tills jag kände att lusten var tillbaka och nu bloggar ja bara för att det är kul ❤️

Kommentera