Att byta portal

Godmorgon på er alla finingar! Jag funderar på en sak. Jag har bloggat i många år och bytt portal till och från. Men det känns som att jag altid återvänder till nouw. Jag kom nydligen tillbaka hitt för några månader sedan och ja det har varit lite strul med nouwe men jag väljer att stana kvar här. Jag har ju fått lite mer fina följare och kan tänka mej att ni som läser bloggar tycker ni det är jobbigt när man byer portal hela tiden? Hur ser ni på att man hoppar mellan olika portaler. Jag känner att man förlorar lite läsare av att byta men vad tycker ni skriv gärna? nu blir det en kopp kaffe ute i solen:)

0 comments / Add your comment below

 1. jag upplever att jag inte halvtid att hoppa mellan olika portaler. Min tid går åt till er som är här..
  Var är du där solen skiner, här vräker regnet ner

 2. Jag håller med dig om att det blir rörigt för ens läsare om man hoppar runt mellan olika portaler. Hoppas att Nouw nu sköter sig för er alla som använder dem.

 3. Jag tycker det är jobbigt när samma person hoppar mellan olika portaler och adresser! Det ger liksom inte någon struktur och det är svårt att få sin skara följare om man byter… Men måste man så måste man =)

 4. Tror att jag själv skulle tappa intresset av att läsa bloggen om bloggaren höll på att byta portal ofta. Tror att många tycker desamma så att du skulle tappa många läsare.

 5. Alltså klart man ska byta om man inte trivs men tycker man birde försöka hitta något man gillar och sen stanna där iallafall ett tag. Jag skulle aldrig byta från Nouw, trivs för bra haha!

 6. Det är klart att man förlorar lite läsare om man byter allt för ofta. Jag trivs väldigt bra på nouw så jag kommer bli kvar här. gott med kaffe i solen

 7. jag har helt fastnat i nouw , och kommer nog bli kvar här också trivs så bra på denna platform, sen när det kommer till hur andra gör tycker jag egentligen kanske inte är min ensak, gillar jag deras blogg, kommer jag besöka den ändå även om dom byte. men kan ju hända det blir lite mindre, i och med att man inte längre får dom i flödet längre här.

 8. Jag Har ju funderat flera gånger på att byta för att det strular så mycket ! Men jag är fortfarande kvar ! Gillar nouw och sen känns de som att man skulle förlora följare

 9. Ja Nouw har haft mycket problem senaste tiden, men jag håller mig kvar på Nouw för att där har jag mpnga “trogna” läsare samt att jag följer många bloggar på Nouw och tycker portalen ör smidig.

 10. Jag tänker inte så mycket på hur andra gör. Men om någon flyttar sin blogg och byter namn så man inte hittar den, så kan ju läsare tappas bort.

 11. Jag har också bytt ett par gånger men ibland behöver man byta för att veta vart det känns bäst. Nouw strular hela tiden nu så är glad aTT jag bytte

 12. Jag tror nog att det är bäst att stanna kvar på samma portal. Men å andra sidan får man kanske nya följare istället för de som man tappar när man byter portal. Intressant att fundera över!

 13. Då du har ett domän så pekar du bara om ditt domän alltså du flyttar bara domänet. Vilket gör att som nu jag som inte har nouw men harditt domän följer med dig endå oavsett om du är på nouw eller på någon annan. Men ja jag förstår att du inte vill vara kvar. Jag har oxå kommit tillbaka till naou hela tiden men jag klara inte av de. De är strul som bara den hela tiden.

Kommentera