Älskar sådan turer

Hej alla fian där ute! Hoppas ni har det fint. Min dag har varit ganska bra idag. Började dagen med att ta en långpromenad ner till Ica. Känns så bra nu när jag har börjar att rösta mej mera. Vid tolv gick jag ner till stan för att träffa en kompis. Vi gick runt på staden och fikade. Shoppade även lite. Man kan ju inte motstå nu när höst tröjorna börjar att rulla in. I morgon ska jag till vårdcentralen och kolla upp varför min kind har svullnat upp lite. Tycker det är så obehaglig när jag inte vet vad det är. Ringende vårdcentral och hörde vad det kunde va. Dom trode att det var någon tand infektion. Men tandläkaren jag går oss trode inte det. Så jag hoppas att det bara är en svullnad att jag gniskar och belastar för mycket hoppas på det bästa. Nu inväntar jag att middagen ska bli klar sedan ska jag lyssna på en podd. Sedan ska jag se om jag orkar se idol. Om jag inte somnar kram på er

Kommentera