Close

psykisk ohälsa

Godmorgon på er alla vänner vaknade med värdens dåsigaste humör i dag kan jag säga. Känns som denna dag kommer att vara fylld av ångest och irritation. Jag verkligen avskyr när sådan här dagar kommer och man vet att den här dagen kommer att bli väldigt jobbig. Men för att vara lite positiv jag har tagit en morgon promenad och haft det mysigt röra på kroppen bör man. Jag borde intelligent sätta mej och göra ett yoga pass men just nu fins inte konsekrationen där tyvärr. Jag skulle ha varit på saker i dag men känner att det är lika bra av att avstå när jag är på det här humöret. I dag känner jag att jag byter känsla ofta om ni förstår missuppfatta inte jag är inte schizofreni haha. Jag kan gå i från glad till ledsen till arg till en panikattack fy det här är så jobbigt. Att inte kunna känna att jag med kan ha en bra dag och en normal vardag. Jag kan tänka mej att en del anser inte att man ska skriva ut sådant här på en bogg.

Men för mej är min blogg min frizon och samtidigt så är det nog bra att mänskor kan förstår att alla har olika liv. En del mänskor jag har pratat med tycker inte att psykisk ohälsa är en sjukdom snarare ett tillstånd. Att inte kunna hålla koll på vad jag känner eller vill är så jobbigt. Men idag är en sådan dag då jag vill gömma mej för omvärlden och bara dras in i en serie så att tankarna är fokuserad på annat. Nu ska jag sätta mej och kommentera er fantastik bloggar ha det bäst!

About amindiz

13 thoughts on “psykisk ohälsa

  1. Hoppas du får en bra dag trotts att du vaknade på fel sida. Ibland känner man så , men gör något som du verkligen gillar så släpper det nog 🙂 Kramis

  2. Vad tråkigt att läsa att du vaknade på fel sida idag men tyvärr har man även dem dagarna. Hoppas känslorna släpper snart och att du får en fin dag trotts allt. Kram!

  3. Jag vet precis hur de är – vore de inte för mina antidepressiva så hade ja fan inte pallat med vardagen. Tar de innan ja somnar o vaknar mestadels på gott humör! Men hoppas att din dag blir bättre o att du inte känner irritation å ångest snart ❤️❤️

  4. jag ser inget fel i att skriva av sig. Ibland behöver man de. Jag har själv psykisk ohälsa. Panikångest, depressioner, agoriafobi, utmattningsdepression så jag vet hur de är när de kan falla över en. Jag hoppas dock att du får ordning på de. Fortsätt kämpa <3

  5. Det är din blogg och du skriver precis det du behöver och vill❣️Om någon tycker något annat så lyssna inte!
    Jobbiga dagar och stunder kan kännas som att de aldrig kommer ta slut, men inget varar för evigt och även ångest passerar. Du klarar allt som kommer i din väg❣️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *