Close

innan man genomför en flytt

Godmorgon på er alla vänner! som ni nu har sätt så har jag flyttat över min blogg till word press då jag tycker att allt känns bättre här. Men sedan jag flyttade med mitt gammal material i från nouw så har det krånglat väldigt mycket. Saker man bör tänka på att om man ska byta i från en blogg portal så är det väldigt krångligt tycker jag. Dels att nouw kodar alla bilderna som man har hos dom. Så alla mina bilder från april från föra året är inte med. Hade inte lusten helt enkelt att koda in varje bild i från varje inlägg. Det värkar som att vissa av er kommer in och vissa inte. Men jag ska försöka att ta tag i det här problemet i dag och se vad felet är för såhär kan man inte ha det. Är det någon annan av er där ute som har haft ett likadant problem med era bloggar då ni har flyttat.

Jag vill liksom att allt bara ska flytta på som vanligt i en blogg. Så tråkigt att ni måste gå in via era mobiler för att kunna besöka mej. Men nu får vi hoppas att det löser sej inom några dagar så att det inte håller på att krångla allt för länge. Men en flytt från portal till kommer jag aldrig mer göra. Nu ska jag dricka lite te känner mej frusen i dag och tror att det är en förkylning på gång. Nu ska jag dricka lite te och kommentera bloggar .

About amindiz

10 thoughts on “innan man genomför en flytt

  1. Så skönt för dig att ha flyttat bloggen ! Jag har också funderat på de. Men jag kommer nog sakna nouw ändå ! Och det är typ den ända bloggportalen jag känner att jag kan är nog lite bekväm haha

  2. Jobbigt när det ska krångla sådär. Hoppas det löser sig för dig hur som.
    Skönt att börja dagen med en kopp te då ❤️

  3. Har du flyttat bloggen igen. Jag hänger verkligen inte med i allas turer med sina bloggar längre. Hoppas att det ska funka som du önskar nu i alla fall. Krångel är ju det sista man önskar. Allt ska ju bara flyta på liksom

  4. Hoppas de löser sig när flytten är helt klar. Har själv aldrig flyttat bloggen då jag inte orkar med krångel och är rätt nöjd på nouw

  5. Jag kommer in på din blogg via mobilen men inte via datorn. Tråkigt att det ska strula så mycket. Man vill ju bara att det ska funka. Förstår att du inte har lust att koda in alla bilder.

  6. Bra att veta jag vågar inte flytta min blogg eftersom är rädd att allt inte ska följa med och har haft min blogg så länge så jag vill inte att allt ska försvinna

  7. Vad jobbigt när det krånglar. Jag flyttade över min blogg till WordPress utan problem men jag hade inte nouw innan. Hoppas det löser sig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *