Close

chokladbollar

Nu har jag lyssnat på en podd och gjort dessa så fruktansvärt goda jag kan beröma mej lite själv att dom blev super goda. Jag älskar verkligen att baka så dela gärna med er av era recept så att jag kan baka någåt från dom. Vad brukar ni baka ?

About amindiz

20 thoughts on “chokladbollar

  1. MUMS jag älskar chokladbollar, det är en stor favorit. Jag saknar en kommentarsknapp från dig på första sidan. Man är tvungen att gå in på inläggen för att se det.

  2. Mums vad gott! Låter så mysigt med en podd och chokladbollar! Alltså åh! Nu blev jag sugen! Jag brukar också göra chokladbollar eller dadelbollar, dadel kanelbullar är också en favorit när jag blir riktigt bak sugen. Hoppas du får en fin dag! kraM!

  3. Jag dör så gott! Var länge sedan jag bakade chokladbollar nu. Hade en period då jag gjorde det jätteofta och åt det istället för tex godis. Ska nog se till att baka igen snart för blev sugen när jag såg dina bilder

  4. Åh så sugen jag blev på chokladbollar nu! Jag får väl erkänna att bakning är inte min stora grej, så jag gör det inte så ofta. Men när jag gör det blir det vanligen mjuka kakor med olika smaker, eller smulpajer med frukt eller bär

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *