Close

Fina blogg vänner

Hej alla underbara vänner där ute hoppas att ni har en fin dag. jag har mest legat under en filt och kollat film i dag. Det har varit väldigt blåsigt här idag så har varit hemma det mesta. Min snälla bloggvän har hjälpt mej med min bloggdesign älskar den och är så nöjd. Hon har även gjort min heder så är toppen nöjd med allt det här. Har lagt ner min blogg nouwe för gott nu ett nytt kapitel känner att det är dax för det nu. Jag ska även ta kontakt med nouwe så att dom tar bort kopplingen så att det är lättare att komma in på denna nya bloggen. Kvällen blir lugn nu och bara ta en kopp te och se big brother . Stort tack till mirre som hjälp mej med allt i dag https://sweetwordsbymirre.com

About amindiz

15 thoughts on “Fina blogg vänner

  1. Det var så lite så och roligt att du vart nöjd, tur vi hitttade ett tema tillslut som var snäll mot headern 😉 Tack för raderna om mig ♥

  2. Om man rensar historiken så kommer man in på din blogg sedan, om det krånglar att ej komma in. Webbläsaren behöver känna av att din .se adress är kopplad till ny portal och det kan ta en stund, men går snabbare om man rensar historiken.

  3. Så otroligt fin heder! Förstår att du är nöjd! Hon är verkligen sååå duktig! Låter som en fin dag trots blåsten! Stor kram! ❤️

  4. Skönt det låter med en sådan dag. Jag har jobbat och inte hunnit mycket mer. Men snällt av henne, det blev super fint <3

  5. Vad snällt av henne att hjälpa dig 🙂 . Ett tips installera Jetpack är lättare att kommentera samt följa/gilla din blogg då. Lät skönt att ligga så där med filt måste jag säga. Kul att du lämnar Nouw, föredrar att kommentera på bloggar som inte ligger där.

  6. Va snällt, din blogg är verkligen så fin ❤️ här har det också blåsigt väldigt mycket, så det skakat i fönster rutorna, sambon gick ut på en promenad, ja stanna inne❤️

  7. Kul med en ny start, det behöver man ibland. Jag har kommit upp som utvald bloggare på nouw vilket är superkul, hade också tänkt lämna först men nu har jag en anledning att stanna. Just nu kommer jag dessutom satsa extra på bloggen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *