Close

Ny start på veckan

Godmorgon på er jag sitter här och dricker mitt morgon kaffe. I går så verkade mänskor ha problem att komma in på min blogg men jag hoppas att det är löst i dag. Alltid något krångel då man Flyttar sin blogg från nouw men men. Tycker att det är super härligt med en ny vecka nu har lite att göra i dag. Så då tycker jag att det är skönt att kunna ta sej upp tidigt och fixa med det som ska fixas sen så kan man egna sej åt annat. Blir lite plock här här hemma i dag och fixa lite matlådor. Jag försöker att äta så nyttigt som det går och på bestämda tider så att jag ska komma igång med lite fysisk träning längre fram. I dag vill jag även tippas er om en tjej som bloggar och även har en YouTube kanal där hon berättar om böcker bland annat något jag tycker är jätte intressant då jag lyssnar själv på mycket böcker. Så in och kika hennes YouTube kanal

About amindiz

28 thoughts on “Ny start på veckan

 1. Jag försökte hur många gånger som helst igår men lyckades aldrig. Idag däremot, går det lättare och det är jag glad för. Bloggkrångel kan ju verkligen driva en till vansinne…

 2. Ja nu funkar det! 🙂
  Skön start på dagen. Jag skulle också behöva göra matlådor men hittar ingen tid alls nu. Låter som du har en skön dag framför dig, lite små plock och sånt.
  Amandas YT är en av de få jag tittar på

 3. Jag kom in utan problem idag
  Skönt att få gjort matlådor så man slipper tänka på det under veckan.
  Amandas blogg och Youtube är riktigt bra

 4. Vad tråkigt att det var strul med din blogg i går. Man vill ju bara att det ska funka som vanligt. Jag älskar att gå upp tidigt när man har mycket och göra. Matlådor är alltid skönt och ha hemma 🙂

 5. Härlig start på veckan låter det som. Jag tycker alltid att man får så mycket energi till att ta tag i saker när det är en ny vecka. Väldigt bra tips!

 6. Jag älskar också böcker så det är alltid bra att bli tipsad 🙂 härligt att ha lite matlådor fixade så det bara är att ta fram när man är hungrig

 7. Fint med bloggkärlek!
  Det blev en mysig måndag med inslag av kaos.
  Jag borde bli bättre på att servera grönsaker här hemma men jag tycker det är svårt att hitta på roliga sätt att presentera det för barnen så de blir sugna på att prova.

 8. Så finta att tipsa om Amandas kanal… hon är superfin och har väldigt bra smak när det gäller böcker.
  Bra att äta regelbundet. Ett måste när man ska komma igång och tränaå

 9. Typiskt att det skall krångla men så är det väl ibland i en kortare period och huvudsaken är väl att det löser sig tänker jag. Jag kom i alla fall in utan problem nu och det var ju bra. Hoppas du får en härlig vecka.

 10. Man kommer ej in på din blogg från google chrome, där är det bara en vit sida. Från mobilen går det och om man går in från annan webbläsare. Antar att man måste tömma coockies på sin dator dör din sida ska nollställsa, det är nog övergången med nouw och wordpress. Så därför tills dess borde du kolla om du har ngn wordressadress. Jag har t ex http://sweetwordsbymirre.wordpress.com, men min domänadress är http://sweetwordsbymirre.com.

  Kolla på din wordpress om det finns en underliggande adress, länka den då ett tag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *