Close

cupcakes

 

Hej på er vänner nu är jag äntligen hemkommen i från frisören. Har varit där och fyllt i min utväxt. Men hur som helst så har jag bakat lite cupcakes tycker nog att det är det roligaste bakverket att baka man kan fixa med denna muffins hur man vill jag valde att mina skulle vara rosa med ett blåbär mitt på. Det är ju sådan härliga vårdagar nu mera så det inspirerade mej. Det här är första gången jag gör dom rosa brukar ha vitt men gillar denna färg. Vad kul att så många ville ha en bak kategori här på bloggen. Blir så glad gör det så mycket mer bak grejer kommer ! kram på er

 

About amindiz

0 thoughts on “cupcakes

  1. Åh så gott med cupcakes, så fina du gjorde dom. Skönt att ha blivit ompysslad hos frisören. Jag färgade mitt hår förra veckan och nu känner jag mig som ny. Känner du också så efter ha varit hos frisören och fått håret gjort? (Jag färgar dock mitt hår själv.)

  2. Bakar inte så jättemycket och när det väl blir så blir det tyvärr inte muffins eller cupcakes, det är gott men tycker det är tråkigt att göra! Men du har fått dina riktigt fina, vad är det för smak?

  3. åh så gott med muffins, och älskar den rosa färgen och blåbär är så gott. Roligt att vi kommer få läsa mer om dina bakverk här i bloggen. ❤

  4. Vad estetiskt fin den var Amanda, och vilken fin bild du tagit. Får verkligen känslan av att vilja att den ska hoppa ur datorn och in i min mun. Kram!

  5. Så fina. Just cupcakes tycker jag är så svåra att göra. Får alltid mina muffins lite torra, och det är ju inte så gott tycker jag .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *