Close

Fulspekad dag

God kväll på er jag har inte haft en lugn stund på hela dagen i dag. Jag var uppe redan vid sju då mamma och jag skulle i väg och handla för att det inte skulle vara så mycket folk i affärerna.

Men när vi kom in där vid nio så fans det inte något mjöl alls.Allt var slut och det var verkligen kuse. Känns nästan som att mänskor laddar upp med mat och toa papper speciellt värre en att det skulle pågå ett krig. Hur kommer det här att gå om vi inte tänker på varandra. Det jag märkte i dag är att inte så många mänskor vistas ute som dom brukar utan det var nästan helt folktomt. Men hur som helst efter handlingen så gick jag och mamma på bingo en sväng det blev några småvinster man det är alltid något. Det är en sak jag måste ta upp med er jag älskar verkligen att baka det lindrar min ångest så sjukt mycket. Skulle ni tycka att det skulle vara roligt om jag la till en kategori här på bloggen med bakning? Skulle ni tycka det är intressant att läsa?.

Nu har jag varit hemma ett tag har ätit middag och lite så så nu ska jag snart lägga mej i sängen och se lite film. Hittade även en kalender jag är verkligen beroende av att skriva ner saker som jag ska göra och sedan kunna kryssa av det jag har gjort det känns så bra!. Hoppas ni alla får en fin kväll

About amindiz

0 thoughts on “Fulspekad dag

 1. Skönt dag fullt upp ibland. Mjöl har jag försökt få tag i en vecka nu, helt omöjligt typ.
  Jag ser gärna en katergori om bakning, så himla kul!!

 2. Det är verkligen helt sjukt hur folk handlar på sig saker och ting, tycker det borde bli begränsat på något sätt om hur mycket man får handla! <3

 3. Jag förstår inte varflr de måste bunkra upp så värst. Det kommer ju nya leveranser?

  ja va kul om du skriver om din bakning!
  jag älskar oxå och baka och det är så roligt att hitta nya recept att prova.

  ha en fin dag,

  kram kram

 4. Det är så hemskt att vissa människor är så hemska & egoistiska. Det är så patetiskt egentligen. Vill bara att allt ska bli som vanligt igen & att detta löser sig snart! Så fin bok! Va som helst skriva om bara det inte gäller denna sjukdom. Blir uttjatat & jobbigt på nåt vis

 5. Var på Ica idag och gick förbi toapappershyllan, helt tomt! Jag hade tänkt att köpa en toarulle och ha med mig som en gå-bort-present bara för att det är kul just nu. Men där gick jag bet.
  Det är alltid kul med bakning och nya recept! Kör hårt!

 6. Ibland kan man verkligen undra hur folk tänker…i och för sig behöver jag inte oroa mig även om det skulle bli kris i matbutiken eftersom jag har ett bra lager med förnödenheter här hemma redan….kan kanske passa på att tömma frysarna lite grann…har liksom 2 stora och 2 små och alla är knöfulla. Jag skulle tycka att det var intressant med en “bak-sida” hos dig…älskar att läsa sådant andra gjort som inte är proffsbagare eller kockar utan som vi andra vanliga dödliga också kan klara av.

 7. Så himla tråkigt att folk ska bunkra så mycket. Vad tror de ska hända egentligen? Men det kommer ju in nytt i affären hela tiden som tur är

 8. ja det är urplockat med vissa saker, men vi handlade igår och där fyllde de på med nytt och även såg jag på apoteket igår att de fick in nya varor så det fylls nog på efterhand ela tidne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *