Close

En effektiv morgon

 

Hej på er i regn vädret hur är det med er idag mår ni bra? Jag mår helt okej känner inte av förkylningen så mycket längre tack och lov. Jag var med mamma en sväng i går fikade lite och sedan handla. Men det jag inte förstår är att folk bunkrar så det fins knappt något i butikerna länge. Tycker det är hemsk att folk inte tänker på andra och köper allt till sej själv. I dag har jag tvättat upp all tvätt sås skönt när tvättkorgen är tom. Nu ska jag snart lägga mej i soffan och ta det lung. Nu när allt är städat och tvätta så härligt. I morgon ska jag storhandla och hoppas att det fins mat kvar i butikerna

 

About amindiz

0 thoughts on “En effektiv morgon

  1. Skönt att du känner dig bättre. Hos oss finns det mesta kvar i butikerna tack och lov men har sett bilder från butiker som är helt tomma. Sjukt ju. Skönt med en effektiv morgon med.

  2. Här var det tomt i butikerna i helgen men nu börjar det komma in nya varor..sj är jag hemma eftersom lilla dottern är förkyld så vi inte smittar någon annan..

  3. Jag förstår att man vill vara förberedd och handla på sig lite men att bunkra är att gå lite långt tycker jag. Som du säger, måste tänka på alla andra.

  4. Jag håller med. Förstår inte överhuvudtaget varför folk känner behov av att bunkra. Det är ju inte direkt så att affärerna kommer att stänga igen inom närmaste tid liksom … Egoistiskt!

  5. Ja denna hysterin är ett problem i sig tror jag, det ger bara ännu mer följd problem istället. Visst vi har köpt på oss några saker också men mest för barnens del sen får det andra lösa sig, tror det är viktigt att man får ordning på det Vardagliga med ocv att allt inte är länsat.

  6. skönt att ha en tom tvättkorg, även om den dessvärre inte brukar vara tom mer än några timmar. Jag förstår att folk vill ha förnödenheter hemma…men det är inte så länge sedan alla huhåll fick broschyren “om krisen kommer” hade man läst den och tagit till sig vad som står hade man haft tid på sig att bygga upp ett litet förråd, då hade man inte behövt panikshoppa och låta det gå ut över alla andra, man får dela med sig helt enkelt.

  7. Här i Stockholm öser regnet också ner. Verkligen inte alls vad jag önskat mig idag. som tänkte varit ute i trädgården och börjat med mitt nya projekt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *