Close

Nu startar vi en ny vecka

Godmorgon på er första dagen på den nya veckan hoppas att eran morgon har startat bra. Jag har varit vaken en stund och legat i sängen och pillat lite med mobilen men nu var det dax att kliva upp. Jag ska ringa till läkaren i dag och avboka tiden som jag skulle varit på på onsdag men helt ärligt vågar jag inte. Och sedan är jag ju själv förkyld det står ju att man ska hålla sej hemma då och det tänker jag lyssna på. I dag är det ett grått och trist väder här i dag så det passar ju perfekt att tända lte ljus och krypa ner i soffan med lite te och en bra bok. Är det någon av er som läst margå ditz bok jag följer ju hennes blogg och även henne på Instagram. Tycker hon värkar som en väldigt positiv person och det behöver man mer av . Nu ska jag äta upp min gröt och sedan ska jag mysa ner mej i soffan vad händer för er denna måndag?

 

About amindiz

0 thoughts on “Nu startar vi en ny vecka

 1. Godmorgon! Tycker du gör rätt i att hålla dig inne. Här regnar det med. Jag har inte läst Margaux´s bok och jag följer henne heller inte varken på blogg eller instagram.

 2. Helt rätt att vara hemma om du känner dig dålig men f.ö tråkigt om du känner dig rädd. Lev som vanligt i den mån det går <3
  Perfekt väder för att mysa hemma ja! Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på ännu..

 3. Rätt tänkt att hålla sig inne när man inte är riktigt kry, alltid bättre att ta det säkra före det osäkra. Hos oss skiner solen för fulla strålar så idag tänkte jag försöka dra med mig sambon ut på en promenad. Låter som en perfekt dag att mysa ner sig med en bok!

 4. Jag blir så glad över ditt resonemang att stanna hemma när du känner dig sjuk. Önskar att flera faktiskt förstod allvaret och gjorde det. Mysigt med tända ljus, det ska jag nog också göra ikväll.

 5. Vi är också hemma mestadels av tiden just nu pga att lilla dottern har snuva och hosta..så det är nog ett smart val att stanna hemma..kan vara bra att vila när man inte känner sig kry..

 6. Det låter väldigt klokt av dig att du avbokar tiden hos läkaren när du är förkyld. Hennes bok jag har inte läst, jag vet inte så mycket om henne heller. Hoppas att boken är bra

 7. Kanske skulle köpa och läsa den boken, behöver positivitet nu när jag mår skit. Du vet ju hur det är med psykisk ohälsa och ångest, man hamnar lätt in i att bli helt sjuk inombords liksom. Jag är också lite förkyld och stannar som dig hemma. Normalt hade jag jobbat, men inte nu man ska lyssna på råden.

 8. Jag är hemma från jobbet och pojkarna är hemma från skolan pga av förkylning. Det gäller att hjälpas åt så vi inte smittar fler och på det viset överlarmar sjukvården i denna tiden.
  Jag har ingen aning om vem hon är men tack för tipset, nu har jag något att kolla upp!

 9. Jag har också bokat av min läkar tid som jag hade på torsdag för hela familjen är förkyld plus att jag inte vågar sätta mina fötter innanför dörren på sjukhuset

 10. näe den har jag nog faktiskt inte läst, känner inte till henne faktiskt heller, men älskar boktips får nog kolla upp den boken nu när du nämner den ja ❤

 11. Jag känner mig inte heller bekväm med att gå på mitt läkarbesök, för jag vill inte ge mig rakt in bland en massa sjuka. Knepigt det där. Önskar att man kunde slippa väntrummet åtminstone, eller kanske rentav träffa läkaren i ett luftigt uterum.

 12. Även njag stannar hemma då jag har en rinnande näsa. Hoppas på en vanlig hederlig förkylning för jag känner minsann inget mer tack o lov.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *