1 oktober

Godmorgon alla underbara! hoppas ni har en fin morgon. Jag har varit vaken ett tag sitter och dricker en kopp te i det lungna. Det blåser otroligt mycket utanför fönstret känns som att hösten är här på riktigt nu. Har ni börjar att använda hästskor en jag tror att jag kommer att börja att använda mina snart. Ska sätta mej och kommentera lite bloggar och Sedan bara ta det lungt nouwe värkar krongla idag. Ska fortsätta att fixa här hemma i dag så underbart med ett rent hem.  Nu blir det lite mat sen sätta igång med städningen ❤️

27 comments / Add your comment below

 1. Jag har en gammal hästsko hängandes ute på altanen på ena väggen. De ska föra lycka och välgång med sig om de hängs åt rätt håll

 2. Vilken mysig morgon du haft! Själv vaknade jag runt åtta och låg kvar i sängen, tog fram datorn och studielitteratur och har pluggat i två timmar nu.. Fortfarande i sängen, skönt!! Nej, jag använder fortfarande mina gympaskor och tror jag kommer fortsätta med dem ett tag till.. Jag går bäst i dem och jag blir så varm så höst/vinterskorna får vänta.

 3. Känns verkligen som hösten är här nu. Skrämmande och samtidigt har man längtat efter detta. Synd att hösten är så kylig och mörk.

 4. Dags för att åka viäg med sonen idag för att köpa nya skor, själv tror jag att jag har så att jag klarar mig. Däremot tycker jag att det är lite mellanläge med jacka just nu. Skulle liksom behöva en lite tjockare som ändå tål väta…

 5. Hösten är verkligen på gång nu, vinden viner utanför fönstret men det är iallafall sol. Känns härligt. Vilken bra start på dagen du fick. Jag har inte tagit fram mina höstskor än, mina gympaskor får passa ett tag till.

 6. Vi har haft höst ett tag, men ingen storm ännu däremot är det regn och kallt. På en plats i Falun snöade det visst igår. Alltså luftsnö men inget på marken och i morse var första dagen jag fick skrapa rutorna på.

 7. jodå det märks ju att den kommit hög klar krispig luft o lite kallare ävven om solen va här . nepp inga höst skor idag gick ja i foppa tofflor det funkar det oxå

 8. Wå mysigt de låter. Ja hösten är verkligen här på riktigt nu, temperaturen har sjunkit rejält och blåsten har fördubblats med så kall luft brrr
  Höstskor har jag inga än faktiskt
  Så vacker dekoration du har på fatet

Kommentera