Jag klarade det

Hej på er alla fina! Jag sitter just nu uppe och väntar på A som nyss slutat sitt nattpas. Jag har tyckt att det var väldigt obehagliga att vara ensam på natten. Jag har ärligt talat haft lite ångest under kvällen. Men det är nog en vanesak kan jag tro jag är en person som värkligen behöver sällskap tyvärr. Jag är inte van att vara ensam på det sättet nu när han börjar jobba natt. Ska bli så härligt när hans semester börjar. Vi ska äta lite pitzza när han kommer hem. Kanske blir någon film men tror att det blir sova ganska snart. Tycker ni att det är läskigt att vara själv? Älskar att ha lite myss belysning så här på kvällen. 

Kommentarer :

#1: Amanda

I början när jag hade flyttat hemifrån tyckte jag det var lite läskigt men det är nog som du säger en vanesak. Gott med pizza nu på kvällen sen, vad fint du har gjort det i blomman :)

skriven
#2: Linda

Pizza är alltid gott :)
Jag förstå att du inte gillar att vara själv även om jag kan tycka att det är jätteskönt men bara så att du tycker att det är hanterbart bara.

skriven
#3: Åse

Jag är också väldigt sällskaps sjuk :)

skriven
#4: Jenny

Jag tycker att det är skönt med ensamhet ibland. Men om man ser en riktigt läskig skräckfilm kanske man vill ha sällskap ;)

skriven
#5: Moa Larsson

Så skönt att höra att det har gått bättre än förväntat att vara ensam. Jag har också svårt för det där med att vara ensam på natten!

skriven
#6: Mina

Man vänjer sig att sova själv. Jag gillade inte alls det förut men när maken jobbade natt så var jag tvungen. Nu är det lättare eftersom barnen är hemma även om de sover i egna rum ❤

skriven
#7: Emma

Jag är likadan, har riktigt svårt att va ensam!

skriven
#8: ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, nu specialpedagogstudent och doula ★

Så fint ändå att du fixade detta när du inte tycker om att vara själv. Jag har personligen inget problem med saken förutom att jag tycker det är fruktansvärt tråkigt, men känner ingen obehag inför ensamheten :).

skriven
#9: Paulina

Men vad gott med pizza! Och se film favoriten!
Kul det gick bra och jobba natt! Duktigt <3
Hoppas du fick en skön sömn sen ❤️

skriven
#10: Pärla

Min gubbe har precis börjat jobba dag igen men han jobbade natt innan. Jag tycker inte det är läskigt i den bemärkelsen men jobbigt att sova ensam. Gott med pizza!

skriven
#11: Fröken Rödlök

Ibland kan jag tycka det är riktigt skönt med lite egentid, så även på natten. Men förstår att inte alla gillar det.

skriven
#12: Michaela

Jag tyckte det vsr jobbigt att vara ensam för några år sedan. Men nu tycker jag att det kan vara rätt skönt

skriven
#13: Anna

Så mysigt! Gott med pizza!
Jag tyckte att det var jättejobbigt förut men nu känns det mycket lättare, även om jag längtar såå efter honom. Tror att mina djur hjälper jättemycket dock.

skriven
#14: Jennysvardag

Jag har inga problem alls med att vara själv på kvällar eller nätter. Jag tycker att det är skönt att få vara själv på kvällen. Men det är ju en vanesak. Jag flyttade hemifrån för 10 år sen snart och nu har jag ju min son som sällskap. Kul att du klarade de :)

skriven
#15: Marie

Skönt att det gick bra, vet att jag kände lika då BQ började jobba igen och jag skulle ansvara helt för en nyfödd bebis själv om dagarna, men man fixar det

skriven
#16: sofia

Jag kan verkligen förstå vad du menar, jag gillar inte riktigt heller att vara själv på just kvällar/nätter. Skönt att han har lite semester snart iaf :)

skriven
#17: Ariella

Jag har vant mig att vara själv. På kvällen kan jag fortfarande tycka att det är läskigt ibland, men försöker göra det mysigt med tända ljus och någon bra film.

skriven
#18: Therese

Jag har också varit varit sällskapssjuk innan men jag fått lära mig att vara ensam hemma . Du klarar det =)

skriven
#19: Michelle

Nä jag d van o sova o va själv däremot saknar jag o ha någon vid min sida 💕

skriven
#20: Hannas krypin

Jag är så van vid att vara själv efter alla år som maken jobbat natt att det inte stör mig. Sen är jag ju aldrig helt själv eftersom jag har barnen. Kanske att jag skulle tänka annorlunda om det verkligen var helt tomt i huset.

skriven
#21: Josefine

Jag älskar att vara själv! Men de är nog för jag har en 3årig son, en sambo och 2 djur runt mig hela tiden. Så den stunden på kvällen jag har för mej själv är guldvärd :)

skriven
#22: Moa

Jag är väldigt sällskapssjuk men dock så är jag sällan ensam då jag i princip alltid har barna ❤️

skriven
#23: A

Jag vet rätt många som tycker det är obehagligt att vara ensamma och särskilt på kvällarna. För mig är det dock tvärtom. Jag tycker det är skönt och jättemysigt att sitta i soffan med mysbelysning, TV:n på eller något annat. Tror nog du kommer vänja dig så småningom, även om du kanske inte kommer börja gilla det, men du kommer nog till sist inte tycka det är så obehagligt i alla fall.

skriven
#24: jessica

åh vad gott med pizza, ja är ju mörkrädd så jag har alltid lampan på annars kan ja inte somna haha <3 kram

skriven
#25: Fnulan

Jag uppskattar faktiskt ensamheten väldigt mycket. Men vi är ju ganska många här hemma alltid.

skriven
#26: Jennifer

JA jag tycker det är mega läskigt att vara själv på kvällarna och nätterna.. :(

skriven

Kommentera inlägget här :